На 3 шпажки довжиною 15 см потрібно:
куряча грудка 1/2шт.
курага- 3шт.
чорнослив- 6шт.
бекон -9 смужок
приправа до мяса та курки
читать дальшеКурячу грудку розрізати по ширині і відбити молотком, використовуючи пакет або харчову плівку.
Порізати на 9 добгих смужок, посипати приправою і посолити.
Бекон порізати та відбити молотком. Посипати приправою і посолити. Смужки мають бути в три рази коротші за курячі смужки
Викласти на беконові смужки запарені в окропі курагу і чорнослив.
Скрутити в рулетики.
Викласти рулетики з курагою та чорносливом на курячі смужки і знову скрутити в рулетики.
Нанизати рулетики на шпажки почерзі з чорносливом і курагою. На одні шпажці має бути два рулетики з чорносливом і один з курагою.
Скропити соком лимона.
На сковороді розтопити оливкове і вершкове масло. Обсмажити рулетики з чотирьох сторін.
Довести до готовності під кришкою.
Я подавала курячі рулетики з курагою і чорносливом з соусом ткемалі Ось такі смачні і соковиті рулетики на шпажках з курки і бекону.